Cilët qërpikë janë forma e duhur per ju?

Kur mendojmë për “llojin” e syve që ka dikush, ne zakonisht konsiderojmë vetëm ngjyrën. Por format e syve të njerëzve mund të jenë çuditërisht shumë të ndryshme.

Kur blini qërpikë të rremë, është e rëndësishme të dini cila është format e syve që keni. Ashtu si mënyra se si një veshje mund të duket më mirë në një lloj të veçantë të trupit, edhe stilet e ndryshme të qërpikëve duken më mirë në forma të caktuara të syve.

Përdorni udhëzuesin tonë të qërpikëve më poshtë dhe zbuloni stilet më të mira të qërpikëve të rremë për ju.

1.Cili është lloji i syve tuaj?

1 nga 7

Shpërndaje: