Thuaj Përshëndetje

Për çdo reklamim, bashkëpunim dhe pyetje personale ose thjesht për të thënë “hi”, ju lutem kontaktoni me mua në info@albabeauty.net.

Me kërkesë mund t’ju dërgoj çantën time të mediave.

Unë i vlerësoj librat e shikimit dhe postimet e shtypit në versionin dixhital dhe me mirësi do t’ju kërkoja të dërgoni një email para se të dërgoni mostra.